انجمن شکم پرکنان ارزان

نویسنده: محمدرضا کاظمی
شاید ندانید در همین شهر تهران که پیتزای4۰-3۰ هزارتومانی و ساندویچ ۶۰ هزارتومانی و خورش ۱۵هزارتومانی می‌فروشند، پیتزای 5هزارتومانی، خورش 4هزارتومانی و ساندویچ‌های 2هزارتومانی هم وجود دارد و اتفاقا «اهالی شکم» بیشتری را دور خودشان جمع كرده‌اند؛ غذاهای خوبی که قیمت‌شان از آن طرف ‌بام افتاده و به قدری ارزان است که گاهی شک می‌کنید مواد تشکیل‌دهنده‌ی آنها چیست؟...
شاید ندانید در همین شهر تهران که پیتزای4۰-3۰ هزارتومانی و ساندویچ ۶۰ هزارتومانی و خورش ۱۵هزارتومانی می‌فروشند، پیتزای 5هزارتومانی، خورش 4هزارتومانی و ساندویچ‌های 2هزارتومانی هم وجود دارد و اتفاقا «اهالی شکم» بیشتری را دور خودشان جمع كرده‌اند؛ غذاهای خوبی که قیمت‌شان از آن طرف ‌بام افتاده و به قدری ارزان است که گاهی شک می‌کنید مواد تشکیل‌دهنده‌ی آنها چیست؟ آیا از اجناس مرغوب در تهیه‌شان استفاده شده یا به قول قدیمی‌ها کبابشان با گوشت خر است؟ از شوخی گذشته زیاد شدن این غذاهای ارزان باعث شد سرکی در تاریخچه‌ی شهرمان بکشیم و ببینیم این مدل غذا‌ها از کی روی بورس آمدند و برای خودشان موج ساز شدند؟...



ارسال پیام اشتراک



 
 
 Security code